Your Company
Sabaton Orsa Spelmän

Sabaton

Sabatonfarg.jpg

Sabaton är ett svenskt heavy metal-band från Falun, som bildades 1999. Bandet har turnerat med bland andra Edguy, Hammerfall och Lordi samt genomfört hundratals spelningar över större delen av Europa och även i USA.

Vad har Orsa Musikkompani betytt för er?

Orsa Musikkompani har betytt väldigt mycket för Sabaton. Eftersom bandet turnerar så mycket så måste vår ekonomi fungera på hemmaplan, utan att vi behöver fundera på det.

Vad tycker ni om föreningen?

Det är en bra sak som underlättar väldigt mycket för artister. Vi behöver inte längre fundera på att vår bokföring sköts korrekt.

Vad hjälper föreningen er med?

Orsa Musikkompani sköter vårt aktiebolag och tar hand om fakturering, bokföring samt rådgivning.

Vad var det som gjorde att ni valde Orsa Musikkompani?

Lokal anknytning och att enda alternativet skulle vara att vi skött det själva vilket vi aldrig skulle haft tid med.

logokla.jpg